[ Forside ] [ HNP Nyheder | Tagwall | Crew | Historie ]

HNP #4


Lokation: Hillerød Handelsskole, Danmark

Afholdt: 17-20 april 2000

Fra mandag d. 17 til torsdag d. 20 april blev HNP #4 afholdt, og fandt som sædvanligt sted på Hillerød Handelsskole. Denne gang kunne vi tilbyde vores deltagere et trunket Gbit netværk bestående af 10/100 switche udlånt af Nortel Networks.

Vi havde endvidere 2 Mbit Internet sponsoreret af TeleDanmark med internet-gyldige IP-adresser til alle.

Der var i alt plads til 150 mennesker, og alle pladserne var da også hurtigt blevet afsat. Således var alle de 80 ledige pladser efter gruppetilmeldingen fyldt op i løbet af 10 minutter da tilmeldingen startede sidst i marts. Folk kom hurtigt efter åbning, og hallen var snart fyldt. Under hele partyet havde vi en velfungerende kantine, som bla. kunne tilbyde cola, hotdogs og div. slik. Dog blev der hurtigt udsolgt pga. af den store efterspørgsel, og tirsdag løb vi tør for ketchup og dressing, hvilket satte en god stopper for salget indtil der kom friske forsyninger fra Steff Houlberg.

Ligesom sidst havde vi også mange konkurrencer med flotte præmier. Vi havde denne gang sat dedikerede servere op, for at undgå forvirring og snyd, og disse kørte, med enkelte undtagelser, ganske upåklageligt. Vores kreative konkurrencer blev traditionen tro, afholdt til sidst. Der var mange deltagere i både lyd og billedkonkurrencen, men meget få bud i animationskonkurrencen. Den meget ventede museslyng-konkurrence blev beklageligvis ikke afholdt grundet dårlige vejrforhold, hvilket ligeledes var årsagen til at den varslede nørdefodbold kamp med specielle features ikke blev afholdt.

Alt i alt fik vi meget vellykket party, med få uforudsete begivenheder. Dette var bla. på grund af erfaring, men også takket været et kapabelt crew, gode sponsorer og ikke mindst nogle beredvillige medhjælpere til kantine og transport.

HNP #4 - Lydkonkurrence

HNP #4 - Animationskonkurrence

Denne gang var der ikke mange tilmeldte til denne kategori. Konkurrencen blev afholdt alligevel, men vi vil gerne se flere deltagere i denne kategori til næste party, så hold jer ikke tilbage!

  1. Geekboy - Kugle
  2. ??? - Sunset

HNP #4 - Billeder

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Designed by Ole Michelsen