[ Forside ] [ HNP Nyheder | Tagwall | Crew | Historie ]

HNP #1


Lokation: Hillerød Handelsskole, Danmark

Afholdt: 27-29 november 1998

For de, der ikke var med til HNP #1 har vi her lavet et referat af hvad der forgik. Derudover er der en samling billeder fra Netpartyet. Partiet varede fra d. 27 november 1998 og fortsatte til d. 29. Vi startede fredag eftermiddag og i løbet af aftenen var netværket sat op, og der kom hurtigt gang i det hele. I alt var vi 55 mennesker, som kørte på et 10 Mbit netværk uden Internet adgang. Det forgik i idrætshallen på Hillerød handelsskole.

Serverne kørte upåklageligt, desværre var der dog lidt problemer med netværket, som dog blev løst. Dog må det siges at man ikke kan nøjes med hubs til så mange mennesker, da de ikke kan klare den store belastning. Vores serverpark bestod af 3 maskiner. Hovedserveren kørte en DHCP server der sørgede for at uddele IP adresser til alle, den kørte en navneserver, en IRC server så folk kunne chatte med hinanden selvom vi ikke havde adgang til Internet. Derudover kørte den en Quake 2 Capture the Flag server, som var utrolig populær. Den anden server styrede den lille interne webside som blev brugt til tilmeldinger til konkurrencer, pizzabestilling, online stilling af konkurrencer osv. Til sidst havde vi vores filserver hvorfra man kunne downloade ting andre havde uploadet. Filserveren var desuden koblet til en projektor der viste videoer og vigtige beskeder på vores storskærm.

HNP #1 - Billeder

Fra HNP #1 er der ikke så mange billeder. Der er ialt 20 som alle er inkluderet i nedenstående zip-fil. Billederne er desværre meget mørke.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!

Designed by Ole Michelsen